Wednesday, November 23, 2005

Jeg fristes næsten til at sige desværre - desværre lykkedes det Robbie Williams at sælge samtlige billetter til koncerterne næste år i løbet af ingen tid.

Desværre; fordi han mere end nogen anden står som symbolet på danskernes ringe musiksmag og ukritiske vilje til at lade medierne styre hvad der skal være populært! Det kan da godt være at han er en god entertainer og en gadedreng, men det bliver han sgu da ikke en bedre musiker eller sanger af. Og hvis man tager de kritiske briller på blot et øjeblik, kan det umuligt være svært for nogen at gennemskue!!!! Derfor er det næsten skræmmende, at så mange mennesker er villige til at betale en mindre formue, for at se ham live! Og når først billethajerne tager fat bliver priserne jo for alvor latterlige. Men der er sikkert stadig købere i massevis til disse billetter!

Rigtigt sjovt bliver det, når man læser folks jamren over at Billetlugen ikke kunne klare presset. Specielt fjolset, som skrev, at han/hun havde forsøgt at komme på fra 10 computere samtidig (hvilket vedkommendes mor åbenbart også havde), var rigtig grinagtig. Hvis samtlige potentielle købere gør dette, er det vel næppe svært at forstå, at systemet kommer under pres, når det skal sætte 100.000 computere eller flere i kø? Eller har jeg misforstået noget?

Så beklager - jeg har desværre ikke ondt af jer, som ikke fik billetter. Tværtimod. Brug de 4-500 kr. i sparede på at købe noget ordentlig musik! Og for himlens skyld - ikke i Bilka, Føtex, Coop osv. osv.

No comments: